The Magick Godmothers i The Joke sviraju u Firchie Think Tank-u

11:13


Firchie Think Tank Studio 
21. 07. četvrtak u 22h
Ulaz: donacija 300 dinara

The Magick Godmothers

The Magick Godmothers nepokolebljivo idu putem pravednika koji će odneti publiku daleko u izmaglicu hipnotičnih gitara, jezgrovitim, ali moćnim tekstovima i najprljavijim rokenrolom. Muzički su veoma jaki i jedni su od najboljih na sceni koje sam video, ovaj bend poseduje hrabrost i ozbiljnost koja angažuje publiku do tačke hipnoze. - NE Volume

The Magick Godmothers su garažni, bluz-rok bend sa severoistoka Engleske. Osnovani su početkom 2015. godine, i od tada su svirali širom Engleske sa bendovima kao što su: Left Lane Cruiser, James Leg, Lee Baines III, Bob Log III, The Bonnevilles.

Bend čine:
Timoti Oksnard, gitara i vokal
Džozef Bel, gitara
Džordan Bel, bas gitara
Daren Mur, bubnjevi

The Magick Godmothers sviraju rokenrol. Vole da sviraju muziku i s pravom su njihovi moćni živi nastupi deo reputacija koja ih prati. Dvojici braće sa engleske divlje Severne pustare pridružio se dvojac iskovan iz vrelog gvožđa Tisajda. Bas deonica Džo Bela udara kao grom, uz Darena Mura na bubnjevima. Zajedno vode bend sa fenomenalnim zaraznim ritmovima koji protresaju do kostiju i ne dozvoljavaju nikom da ostane miran. Na sve to dođu dobro isprepletane gitare Džordana Bela i Timotija Oksnarda. Međusobno se prepliću u preuzimanju glavne i ritam linije što za posledicu daje izuzetan miks. Obojica odlično znaju kako da koriste gitaru, a sviraju sa neobuzdanom stvaralačkom energijom. Sva četvorica učestvuju kao vokali, pevajući kao hor bečkih dečaka, a sa ciljem da podrže grube i iskrene vokalne deonice koje izvodi Tim. The Magick Godmothers je trenutno na truneji promovišući svoj prvi album.



Firchie Think Tank Studio
22. 07. petak u 22h
Ulaz: donacija 300 dinara


The JOKE (Paris, France) LIVE & DJ Foofa after-show!

Naviknut na internacionalne turneje, The JOKE ne prestaje da razvija svoj autentični crossover prepun raznovrsnih uticaja. Neki će reći „građani sveta“, drugi će ih nazvati „svedocima jednog vremena“, međutim, ovaj pariski sklop energičnim zvukom prevazilazi sve potrebe za bilo kakvim etiketiranjem.

Muzički koktel
Soukous, afrobeat, hip-hop, ragga – ovo su sastojci njihovog „muzičkog koktela“. Ipak, The JOKE je pre svega funk i rock’n’roll sastav s britkom porukom koja iskazuje zabrinutost, pa čak i zgađenost … a pritom nije moralistička.

… Kao kad bismo na primer zamislili upoznavanje Balkana i Afrike usred kopulacije Pepersa i Clash-a. Ovo kolektivno iskustvo ostavlja stimulišući trag.

LAVOBLASTER je njihov novi album, snimljen u Ouagadougou, Burkina Faso.

Sve o događaju pronađite na: http://www.firchiethinktank.com/joke-live/

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »