Nekrst fanzin #666: Numerologija, satanizam ili svetogrđe

13:26

Pomislićete, neko je opsednut numerologijom ovde ili se loži na satanizam. Pa još i broj izađe 6. 6. 2016. godine, u 18:06 h, da se sve uklopi. 

Pored toga, juče sam saznao da je 6. jun Dan benda Slayer?! Koji pileći mozak je njima dao titulu Luciferovih vojnika, kada ima i boljih i lirički kvalitetnijih bendova koji se bave okultizmom i demonologijom sa strašću naučnika, književnika i ne plivaju u mejnstrim bljuvotini? Iz bezobrazluka, neću navesti ove druge, kopajte.

Da ne kenjam dalje po establišmentu, broj recenzija u ovom broju se zaustavio na broju 13, a ima još jedna stvar koja se može pripisati dizajnerskoj grešci, ali je itekako namerna. Blickrig recenzent Andrej je odabrao vrhunske albume, a ja sam dodatno začinio, goste nismo primali tokom rituala. Ima tu izdanja koja se žanrovski ne uklapaju u 'metal' priču, i očekivao sam da će neko da pita da li se možda drogiramo. Međutim, takvog pitanja još nije bilo :) 

U svakom slučaju, nastavljamo dalje, malo sporijim tempom, ali i dalje u rekordnom roku – ne damo fanzinaški rekord koji smo postavili! U isto vreme, nenadano smo postali i deo metal lobija koji organizuje koncerte žestoke muzike – ni krivi ni dužni. :) (hvala Toniju iz Ciklonizacije i Savi iz organizacije Sounds of Awakening festa)

Pratite stranicu, šerujte, skidajte (džabe je), a može da se čita i na fonu, sve na jednom mestu: www.facebook.com/nekrstfanzin

Iz dubina podzemlja, 
Desya Lovorov, tehnički urednik

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »