VIZELJ: Promocija albuma "Naj bolji" u beogradskom Domu omladine

00:02

U subotu, 16. aprila u Domu omladine, održaće se promocija albuma "Naj bolji", beogradskog benda Vizelj. U pitanju je debitantski album ovog mladog i perspektivnog sastava koji je izašao pod okriljem izdavačke kuće Rock Svirke Records. Atmosferu na koncertu dodatno će zagrejati još jedan mladi sastav iz Beograda – Random, koji je prošlu godinu obeležio veoma zapaženim EP izdanjem "Smile & Wave".


Ulaznice za koncert su u prodaji preko sistema Eventim, Gigstix, DD Tickets, kafeu Ljubavnica (Balkanska 19), kao i u Felix (TC Sremska) i Žila šopu (Čumićevo sokače). Promotivna cena ulaznice je 300 dinara (ograničen kontigent), pretrodajna cena 400, dok će na dan koncerta iznositi 500 dinara!

Izdavačka kuća Rock Svirke Records, s ponosom vam predstavlja novo zvanično izdanje. Album "Naj Bolji", koji potpisuje sastav Vizelj, objavljen je 25. marta putem Bandcamp naloga, a uskoro i putem ostalih digitalnih servisa (iTunes, Amazon, Apple Music, Spotify, Deezer,…) kao i u fizičkom izdanju koje ćete ekskluzivno moći kupiti na koncertnoj promociji koja će se dogoditi u subotu, 16. aprila u Domu omladine Beograda.

O samom albumu, govori bubnjar Andrej Mladenović (anno domini 2016):
Za godinu i po dana se završe dve trudnoće, prođe 18 meseci, popiju se litre i litre "Džeke", a Vizelj završi album. Sa ponosom vam predstavljamo čeljade koje se izrodilo iz solarno-paganske kolaboracije dvaju Vizelja i još jednog… Vizelja… "Naj Bolji" je pred vama. Slušajte glasno i obavezno pustite album baki.
Album "Naj Bolji" moguće je preslušati i kupiti putem Bandcamp stranice izdavača po simboličnoj ceni od 2.99 dolara (ko želi može da pomogne bend time što će uplatiti po želji više od navedene sume), kao i fizičko izdanje koje je moguće poručiti putem mejla po ceni od 500 dinara + PTT ili na koncertnoj promociji u subotu, 16. aprila u Domu omladine uz podršku benda Random.



Gostujući sastav Random nastao je 2010. u Beogradu i svoj zvuk definiše kao alternativni rok. Jasne i snažne bas linije i bubanj koji su uvek u prvom planu, gitarske solo deonice, koje su melodične, a ipak jake upotpunjuju zvuk benda. Izražajni ženski vokal, koji poseduje u sebi i izvesnu dozu romantičnog na karakterističan način povezuje pomenuti zvuk. Ovaj bend je oktobra 2015. objavio svoj prvi EP pod nazivom "Smile & Wave " koji možete poslušati i besplatno preuzeti na njihovom Soundcloud kanalu.


Event

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »