GAVRILO PRINCIP: Od sutra kreće koncertna promocija "Uravnilovke"

12:56

Prošlo je dvadesetak dana od objavljivanja trećeg studijskog albuma smederevskog pank benda Gavrilo Princip, koji je pod nazivom "Uravnilovka" izašao kao samostalno izdanje. Album je još uvek dostupan za besplatno preuzimanje u digitalnim formatima putem zvaničnog sajta www.gavriloprincip.net, dok će fizički primerci biti nabavljivi na promotivnim svirkama koje kreću već od sutra. Prvo predstavljanje novog materijala je, logično, na domaćem terenu, u Smederevu. 


Sutra, 5. marta, sa početkom od 22 časa, u prostorijama "OKC Svetlost" (bioskop), smederevska publika imaće priliku da oslušne materijal sa "Uravnilovke" u koncertnom izvođenju. Kao gosti, atmosferu će podgrejati pankeri iz beškog sastava Po Kratkom Postupku. Ulaz na svirku je 200 dinara, a prvih trideset posetilaca sa kupljenom kartom, na poklon će dobiti novi CD Gavrila Principa.

Nakon Smedereva, novi album će doživeti promociju u glavnom gradu Srbije (gde su u planu dve svirke), a u toku su pregovori i za nekoliko nastupa u Makedoniji.



Što se tiče prodaje samih diskova, u bendu su priredili neobičnu akciju, te tim povodom poručuju: "Kako smo imali sponzora, odlučili smo da sav prihod od prodaje diskova ide u humanitarne svrhe tj. kao pomoć za lečenje male Janje, ćerke našeg dobrog prijatelja.

Disk se ne plaća novcem već slanjem sms poruke. Poruku sa brojem 34 pošaljete na broj 3030. Disk košta dve ovakve poruke. Na svirci nam pokažete poruke i dobili ste disk. Učinili ste dobro delo i pomogli jednom predivnom stvorenju, a od nas dobili večnu zahvalnost i jednu lepu uspomenu".

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »