DETOUR: Snimljen novi spot sa novom pjevačicom

16:02
Izvor: Hangtime Agency
Popularna elektro-akustik pop grupa Detour ima novi singl-spot i novu pjevačicu. S pjesmom "Zaljubila sam se", koja kreće prema radijskom eteru, Detour su predstavili mladu glazbenicu Ginu Victoriju, koja je došla na mjesto Maje Posavec i koja će se premijerno zagrebačkoj publici predstaviti 7. travnja u Vintage Industrial Bar-u. Nakon deset godina suradnje, s povremenim odlascima i dolascima, Maja je odlučla izaći iz grupe, te se više posvetiti kazalištu i ostvarenju svoje solističke glazbene karijere.

Foto: Luka Nižetić

Ponosna sam na Detour i način na koji smo ustrajnošću i kvalitetom polako dolazili do publike. Zahvalna sam na prilici da sudjelujem u takvom bendu. A posebno sam zahvalna Nenadu koji je svojom darovitošću prenio najdublje emocije u prekrasne pjesme koje sam imala prilike otpjevati. Zaokružili smo našu suradnju zadnjim albumom i desetom godinom postojanja benda, te od sada nadalje plešem sama. Želim od srca zahvaliti svim fanovima na prekrasnim trenucima na koncertima, komentarima i lajkovima. Hvala što me uvijek posjetite zašto ima smisla baviti se glazbom – izjavila je Maja povodom svog odlaska.

Novi singl "Zaljubila sam se", kako i sam autor Nenad Bourgudan ističe, predstavlja kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja. – Najbolji način da publici približimo svoj novi singl koji ilustrira smjer nadolazećeg akustičnog album, te ujedno predstavimo našu novu vokalisticu Ginu je koncert. Tako smo odlučili 07. 04. u Vintage Industrial Bar-u, u nešto intimnijoj atmosferi službeno otvoriti našu slavljeničku godinu. Također, našu novu pjesmu poklonit ćemo vjernoj publici na "free download". Jako smo uzbuđeni i veseli nas što je u naše redove došla talentirana glazbenica koja nastavlja tamo gdje je stala naša Maja kojoj ovom prilikom zahvaljujemo na predivnom zajedničkom putovanju, na kojem smo zajedno odrastali i sazreli stvarajući glazbeni svijet u koji vjerujemo. Prepustit ćemo publici da na nadolazećim koncertima prepozna ono što smo mi vidjeli u talentiranoj Gini. Za ovu priliku jednostavno ću ispred benda zaključiti: "Sretno Maja, dobro nam došla Gina!".



Pjesma "Zaljubila sam se", koja kroz prizmu prekida ljubavi govori o sazrijevanju i spoznaji da sam raspolažeš životom, stilski ne odstupa od dosadašnjeg prepoznatljivog Detour-ovog rukopisa, poletnog je i plesnog ritma, odsvirana u akustičnoj maniri. Vjerujemo kako smo dobili novi radijsko-koncertni adut koji će se ravnopravno nasloniti na Detour-ove dosadašnje hit naslove poput "Plešem sama", "Srce veliko", "Daleko" i "Snijeg"... Ovih dana snimljen je i video spot u režiji Luke Nižetića, koji je imao prilike surađivati s Detour-om na njihovoj pjesmi "Ujutro".

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »