UNDERGROUND FEST u Vlasotincu: Raspisan konkurs za autorske bendove

21:13
Petogodišnje aktivnosti kluba i Udruženja Underground; predstavljenje više od 250 jazz, blues, rock, punk sastava vlasotinačkoj publici, kao i prošlogodišnja veoma uspešna organizacija i realizacija prvog Underground festa u Vlasotincu, privukli su veliku pažnju mladih neafirmisanih muzičara, publike i afirmisanih muzičara iz naše zemje, ali i iz inostranstva. 


Udruženje nastavlja svoj rad i priprema drugi, ovoga puta međunarodni Underground fest, revijalno-takmičarskog karaktera. Vlasotince će ugostiti muzičare iz Francuske, Bugarske, Crne Gore... Francuski bend MYSTIK MOTORCYCLES otvoriće fest 22. aprila. Takođe, publika će uživati u nastupima domaćih bendova kao što su Novembar, Decayed Earth, Schoolbus...

U toku je prijavljivanje autorskih bendova za takmičarski program, a konkurs je otvoren sve do 30. marta. Prijave se mogu slati na adresu undergroundfest2@gmail.com. Pobednicima su obezbeđene nagrade u vidu snimanja singla u studiju i snimanja video spota. Više informacija možete pronaći na zvaničnoj fejsbuk stranici organizatora.


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »