TEŠKI SRPSKI ROK: Rikošet, Potop i GMO 4. marta u Zaječaru

17:07

Beogradske grupe Rikošet i Potop, 4. marta će po prvi put svirati u Zaječaru. Lokalnu podršku pružiće sastav G.M.O. iz Zaječara. Veče teškog srpskog roka, žestokog zvuka i sirove energije! Petak, 4. mart 2016. godine. Ulaz  100 RSD!

RIKOŠET (stoner / progresiv rok) je grupa koja ima iza sebe brojne nastupe, čak i međunarodne; Oni su tročlani sastav koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ''Deset dinara pažnje u srebru'', a drugi album je snimljen maja 2015. godine i zove se ''Pravo na život''. Sastav čine Miloš  gitara i vokal, Nenad  bubanj i vokal i Vukašin  bas. Trenutno pripremaju materijal za novi album i imaju aktivne nastupe.

POTOP (garaž / stoner rok) je tročlani sastav iz Beograda, aktivan od 2015. godine. Postavu čine: Nevena  bubanj, Vojče  gitara i vokal i Nikola  bas. Zvuk karakterišu rif i vokal na engleskom jeziku. Pripremaju svoj debi album, a u međuvremenu su aktivni na klupskim svirkama.

G.M.O. (hard rok) je mladi sastav iz Zaječara. Grupa sa fenomenalnim rifovima, žestokom ritam sekcijom, opasnim vokalom i tekstovima. Trenutno su u fazi snimanja svog materijala i ekspanziji nastupa po Srbiji. U sastavu su: Željko  vokal, Toma  gitara, Dragan  gitara, Oliver  bas i Vlada  bubanj.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »