Seasplash poziva mlade izvođače da se prijave na ovogodišnji Riddim Contest

10:57
Riddim Contest 2016. je zajednička akcija četiri prijateljska reggae festivala. Osim Seasplasha, tu su i Overjam iz Slovenije, te talijanski Positive River i Campovolo Reggae Fest. Namjera im je pomoći mladim i nadolazećim umjetnicima steći vrijedna iskustva živih nastupa.


Pozivaju se svi zainteresirani reggae bendovi i live-actovi da se putem stranice www.overjamfestival.com prijave najkasnije do 22. veljače. Za pravilno ispunjenje prijave potrebno je imati jednu pjesmu na SoundCloud-u, jedan video zapis živog nastupa na YouTube-u, jednu fotografiju u visokoj rezoluciji, imena i prezimena članova, te biografiju od minimalno 300 riječi.

Žiri sastavljen od organizatora festivala odabrat će pet izvođača od kojih će online glasovanjem biti odabrana dva finalista koji će sudjelovati na finalnom nastupu 18. ožujkau Mu Clubu, u talijanskom gradu Parmi. Pobjednika finala čeka nastup na sva četiri gore spomenuta festivala ovog ljeta, uz pokrivene troškove, a osiguran je i smještaj, te naravno hrana i piće.


Seasplash info

21 – 24. 7. 2016. 
Fort Punta Christo, Štinjan, Pula, Croatia

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koje, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: četiri dana glazbe na sedam pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona...

Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava. Budite i vi dio Seasplash magije - dođite i provjerite zašto se svi vraćaju.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »