Magnetic Lizard, The Socks i S.U.S. na zajedničkoj svirci 27. februara u Beogradu

10:02
Magnetic Lizard, The Socks i S.U.S. imaće zajednički nastup 27. februara u Beogradu. Mesto održavanja je dobro poznati "Jazz bar Centar" (Kneza Mihailova br. 6), a početak je od 21:00 h. Ulaz je 250 dinara.


Magnetic Lizard je osnovan u proleće 2014. godine. Njihove pesme, kaže nam zvanična biografija, predstavljaju spoj melanholije, mraka i nota nastalih zlostavljanjem muzičkih instrumenata.

Soksi su iz Velike Plane i okupili su se tokom leta 2007. godine. Muzika koju sviraju je fuzija čvrstog gitarskog rocka, melodičnog hardcorepunka i roots reggae dub zvuka. Ne ograničavaju se previše stilovima i žanrovima, ali neki okviri ipak postoje. Tokom prethodnih godina neprekidno su nastupali, putovali, stvarali muziku i organizovali koncerte, a pritom, kako sami kažu, imali sreću da upoznaju ogroman broj divnih ljudi i podele binu sa puno sjajnih underground umetnika iz raznih krajeva sveta.

S.U.S. su garažni punk rock mornari iz Beograda. Bend je osnovan 2002. godine. Jak gitarski zvuk spojen sa '77 Punk Rockom, '60 Garage i sve to ubrzano taman koliko treba. Od Roky Erickson-a do GG Allin-a, od Buzzcocksa do Turbonegra.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »