Koncert bendova Organizam, Eleven i Strah od Džeki Čena 22. januara u Beogradu

12:07
Bendovi Organizam iz Beograda, Eleven iz Šapca i Strah od Džeki Čena iz Gornjeg Milanovca, održaće zajednički nastup pred beogradskom publikom, u petak, 22. januara, u Jazz Baru Centar (Knez Mihajlova 6).

Eleven je nastao krajem 2008. godine u Šapcu. Iza sebe imaju dva izdata albuma: "A Moment Of Silence" (2009) i “Težina okova” (2012). Pored brojnih koncertnih nastupa u Srbiji, izdvaja se nastup u okviru "Exit" festivala, kao i regionalni nastupi u Zagrebu, Rijeci i Ljubljani. Prošle godine potpisuju ugovor sa izdavačkom kućom "Lampshade Media" pod čijim okriljem snimaju EP “Randevu”, sa kojeg se posebno izdvojila pesma "Veruj", koja je dobila i zapažen video spot.



Strah od Džeki Čena – Gornjomilanovačka fuzija roka, bluza, fanka i panka. Pobednici "Belgrade Demo Fest Live"-a za 2014. godinu. Prošle godine objavljuju spot za singl "Brisel", a trenutno su u fazi snimanja svog prvog EP-a, čija se realizacija očekuje u narednih nekoliko meseci.



Organizam je beogradski fusion bend koji u trenutnoj postavi radi od oktobra 2014. godine. Nedavno objavljeni video spot za pesmu "Hjuman", najavljuje album "Intergalaktički cirkus", koji će publika imati priliku da čuje u celosti upravo na ovom koncertu.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »