Vlasotinački sastav Decayed Earth trijumfovao na oktobarskoj top listi

13:23

Okončan je još jedan izbor za singl meseca fanzina "Princip". Nakon prošlomesečnog izbora, odlučili smo da promenimo aplikaciju za glasanje, te više nije moguće glasati više puta u toku dana ili meseca. Jedan čovek, jedan glas. Najpoštenije, a i najregularnije. Od ukupno 80 glasova, Decayed Earth je dobio 23 i u poslednjem trenutku odvojio se na prvo mesto ispred Helma, Jorgovana, Žute Minute i ostalih. Opet se ponavljam; pobednički singl ide u izbor za singl godine, gde će se pridružiti pesmama bendova Drum, Početni Entuzijazam, Čvrge, Strah od Džeki Čena, U Zmajevom Gnezdu, Crveni Karton, The Ant i Brat. Završni izbor za singl godine biće upriličen u decembru, a kao što smo obećali, pobednik će dobiti mini specijalno izdanje našeg fanzina posvećeno upravo njima.


Decayed Earth je relativno nov bend oformljen 2013. godine od strane članova nekadašnjeg sastava Radovi na putu. Pod tim imenom snimili su dva albuma, "A mogli smo da budemo dobra deca" (2009) i "Priče anonimnih putnika" (2011). Kako sami kažu, inspiraciju za nastavak rada pod drugim imenom i snažnijim zvukom dobili su "opštim stanjem u svetu gde su izgubljene sve duhovne vrednosti i gde se sve svodi na novac i apsolutnu kontrolu svakog pojedinca". Sviraju u postavi:
- Bratislav Vukadinović (bubnjevi / vokal)
- Aleksandar Petković (vokal / gitara)
- Miloš Dimitrijević (bas gitara)
- Staniša Pešić (gitara)

Singl "Kažu" je njihova prva pesma i predstavlja uvod na debi album koji bi pod nazivom "Divna zemlja" trebalo da izađe do kraja ove godine.




Završni rezultati:

HIT MESECA 80 votes

1. Loš Primjer - Malo je sunca / 7 votes
2. Helm - Ne za nas  / 17 votes
3. Replicunts - My Country / 4 votes
4. LUR - Nauci me  / 2 votes
5. Gavrilo Princip - Ateista  / 0 votes
6. Six Pack - Bože cuvaj premijera  / 2 votes
7. Jorgovani ft. Shamso 69 - Zbogom majko odvede me kurva  / 13 votes
8. Decayed Earth - Kažu  / 23 votes
9. B-Rain - Isn't die(d)  / 1 vote
10.Žuta Minuta - Ko sam ja?  / 11 votes

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »