Beogradski bend S.U.S započinje rad na drugom studijskom albumu

18:31

Garažni pank-rok bend S.U.S. iz Beograda, ovih dana objavio je na svom kanalu pesmu "A ja sam voleo", koja se u malo drugačijoj verziji već pojavila na prošlogodišnjem tribjut albumu "Tako mlad i tako čist", gde su različiti bendovi obradili pesme (već sada) legendarne grupe Novembar iz Niša.


Garažni pank-rok bend S.U.S. nastao je još 2002. godine. Naredne godine izbacuju "live" snimak iz pančevačkog Doma omladine, a prvo studijsko izdanje, tj. split sa bendom 888 od tri pesme izlazi 2007. godine. Prvi studijski album "Brend imaginarne revolucije" snimaju 2010. godine.
Prošle godine pojavili su se na kompilaciji "Tako mlad i tako čist - tribute to Novembar" sa pomenutom pesmom "A ja sam je volio" (u SUS-ovoj verziji "A ja sam voleo"). Inače, produžena verzija te pesme koju upravo slušate predstavlja najavu početka rada na njihovom drugom studijskom albumu.
S.U.S. odlikuje karakterističan scenski nastup (šminka, mornarski outfit, vatre...) i specifičnost da je bubnjar glavni vokal. Nakon velikog broja svirki po Srbiji, gostovanja u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori, bend je u februaru 2014. godine održao i par značajnih koncerata u Holandiji.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »