Vreme je za NPZ

02:35
     Novosadski punk-rock bend Neprijatelj Prelazi Zeku će 19. juna održati promociju aktuelnog albuma "Vreme je", koji je izašao početkom 2015. za izdavačku kuću Nocturne media. Priliku da čuje nove pesme imaće novosadska publika, a mesto održavanja promocije je klub CK13. Koncert počinje u 21h, a karte se mogu kupiti po ceni od 250 dinara na ulazu kluba. CK13 se nalazi ulici Vojvode Bojovića 13. 
Pored domaćina iz NPZ, nastupiće i sledeći bendovi:

- TIZ (Tu Ima Zvuka) - Zekini sugrađani, relativno mlad bend koji je nastao 2014. godine nakon raspada sastava Glave. Ekipa svira punk-rock, a ovog leta najavljuju izlazak prvog EP albuma.

- SNB (Skupljeni Na Brzinu) - Slobodno možemo reći - veterani domaće punk scene. Nastali su 1995. godine u Novom Kneževcu, a nakon nekoliko personalnih promena i kraćih pauza u radu, ponovo su aktivni od 2012. godine. Iza sebe imaju album "Provicijalna urbanizacija", objavljen početkom ovog milenijuma. Trenutno žive i sviraju u Novom Sadu.

- PKP (Po Kratkom Postupku) - Pankeri iz Beške u Novi Sad dolaze sa trećim albumom, koga su objavili početkom 2015. godine. Na ovim stranicama je već bilo reči o ovom ostvarenju kroz recenziju i intervju sa frontmenom Mikijem Veselinovićem). Album "U raskoraku" je izašao u fizičkom izdanju kao CD, tako da će verovatno biti prilike da se nabavi i na samoj svirci. 
********************************************************************************************************************
      Ovo je prvi koncert u okviru mini turneje kojom bend Neprijatelj Prelazi Zeku želi da predstavi album široj publici onako kako najbolje znaju, uživo i glasno. Nakon novosadskog koncerta, uslediće i nastupi:
- 26. 06.  Rockaway Lake festival u Beogradu; 
- 03. 07. klub Mladost u Subotici i 
- 11. 07. Exit (Future Shock Stage). Još gradova je u planu, a više informacija mozete saznati na oficijalnoj facebook stranici benda.
      Album "Vreme je" dostupan je za preuzimanje na iTunes-u, Amazon-u i Deezer-u, a besplatno ga mozete preuzeti na sajtu izdavačke kuće Nocturne media.
      Ekipa je u pređašnjem periodu predstavila i novi spot za pesmu "Pseto", na kojoj je gostovala violiniskinja Sonja Novčić. Spot je sniman na koncertu u klubu The Quarter, a za video je zasluzan Mihajlo Obrenov. 



Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »