Irie FM u aprilu stižu u Novi Sad

21:00
Predstavljamo Vam prvi koncert pod organizacijom labela Tomahawk Events iz Novog Sada, pod rukovodstvom Aleksandra Apića (Frogville Fest, Wolfram, Gerila).


Beogradski bend IRIE FM će u subotu 15. aprila 2017. godine u novosadskom klubu Quarter održati svoj prvi veliki solistički koncert u Novom Sadu! Koncertu će prethoditi objava novog singla pod nazivom Putevi, kojim bend planira da napravi svojevrstan zaokret u domenu, pre svega žanra, a zatim i zvuka. Publika će biti u prilici da uživa u starim i dobro poznatim pesmama i, sa druge strane, u novim pesmama, premijerno izvedenim na ovom koncertu!

Bend će nastupiti u najnovijem sastavu koji čine: Slobodan Jovanović, originalni gitarista benda, ovoga puta u ulozi bubnjara, Nikola Spasić, novi solista na gitari, Ana Protulipac, sada već vrlo popularna i nezamenljiva na bas gitari, Ivan Jevtić sa svojim prepoznatljivim zvukom na klavijaturama, duvačku sekciju čine Ivan Radivojević na trubi i Dejan Nestorović na saksofonu i sve to pod vođstvom frontmena benda Vukašina Markovića, na glavnom vokalu i trombonu. Sve ovo će biti provučeno kroz nepogrešivu zvučnu kontrolu Uroša Milojevića, inženjera zvuka benda.

Koncert će trajati oko sat i četrdeset i pet minuta sa početkom u 22h a posle koncerta će uslediti jungle D’n’B afterparty na kome će nastupiti mladi novosadski DJ Kick Kong, već dobro poznat ljubiteljima elektronskog D’n’B zvuka po veoma dinamičnim žurkama.

Informacije o cenama i prodajnim mestima karata će biti puštene uskoro.


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »