Bacili & Masturbeator: Poslušajte kako zvuče "Majstori na djelu"

10:49

Barski MC i producent Masturbeator i nikšićki MC Bacili objavili su zajednički EP "Majstori na delu". Novi materijal izašao je pod okriljem crnogorske muzičke platforme "Bučan pas", i dostupan je za besplatno preuzimanje u digitalnim formatima.


"Majstori na djelu nije prva saradnja između mene i Masturbeatora. Sarađujemo unazad šest godina, od "naVAMga" kompilacije, izdate 2009. godine, na kojoj je Masturbeator u najvećem dijelu bio prisutan kao producent, a zatim kao beatmaker i MC. Pa čovječe, iz iste smo ekipe…" – rekao nam je Ilija Backović, alijas Bacili o novom EP-u i dodao da su "Majstori na djelu” najdetaljniji zajednički rad. "Baš smo spojili i stilove i vještine, razumjeli se u potpunosti što se tema tiče. Nas dvojicu posmatram kao dva umjetnika koji guraju svoje priče bez obzira na vrijeme, uticaj sredine i trendove, pa je bilo i za očekivati da uradimo nešto kao što je ovaj EP” – zaklučio je Bacili.

EP "Majstori na djelu" čini pet pjesama, a kao bonus traka tu je remix numere “Očekivanja”. EP je najavio video za istoimenu stvar po kojoj je material i dobio ime, a koji možete pogledati u nastavku.



Masturbeator (Andrija Krivokapić) smatra da stihovi svih pet pjesama, nose duboku poruku, bilo da je u pitanju benger ili tematska pjesma. "Sve počinje sa pjesmom 'Jedno' koja je više oldskul karaktera, a kroz mračniju i ozbiljniju atmosferu govori o našem doživljaju Hip Hopa kao kulture. I ta nas pjesma uvodi u dalju priču EP-a u kojem je uvijek prisutna smjelost izražaja, i muzičkog i liričkog. A cijeli EP je uvod u naš dalji rad" – kaže barski producent i vizuelni umjetnik.

EP "Majstori na djelu" se besplatno može preuzeti sa sajta bucanpas.com, kao i bendkemp stranice:


Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »